Conya Doss - Clear (2018)

1 stem

Soul
Uitgebracht in eigen beheer

1. Back to Us (3:18)
  2. Until (3:39)
  3. I'm Trying (3:53)
  4. Falling Don't (Rescue Me) (3:51)
  5. Get Off of Your Ass (2:58)
  6. Hello (3:54)
  7. Give You All My Love (3:24)
  8. Don't Rain (3:09)
  9. Let's Put in the Time (2:32)
  10. Unbreakable (4:08)
  11. Hurricane (4:00)
  12. Misconception (3:33)
  13. Never Stopped Loving You (4:01)
avatar van Reijersen
De R&B/Soul-zangeres is al een tijdje actief in de muziekindustrie. Ze heeft in Nederland nooit echt een grote doorbraak gehad en wellicht komt dat ook wel door de afwisselende kwaliteit van haar muziek. Dat is op dit matige album niet anders. Weinig songs kunnen echt boeien. Alleen het heel licht funky Don’t Rain en de aardige R&B van Unbreakable zijn nog een beetje de moeite waard.

avatar van Poles Apart
Ken alleen het alweer 12 jaar oude "Love Rain Down", wat een prima album is. Sta echter niet bepaald te springen om deze te beluisteren, foeilelijke hoes ook.

avatar van Reijersen
Poles Apart schreef:

Die plaat was inderdaad prima.