Brent Walsh - Are You Even There at All? (2018)

1 stem

Label: Equal Vision

1. Moon Creep (3:25)
  2. Cloud's Song (3:59)
  3. More Lucky Than This (3:58)
  4. Alone but Contently (1:36)
  5. The Way You Seem (4:04)
  6. Confession/Repentance (4:52)
Redelijk onbekend hier op Music Meter. Brent Walsh is de frontman van I the Mighty, de platen van deze groep staan wel op Music Mter , maar nog geen stem of iets dergelijks. Dus daar komen we niet veel verder mee. Ik heb deze cd gekocht in een Franse zaak, die allerlei restpartijen opkoopt van allerlei artikelen. Soms ook cd's. Dit keer hadden ze wat metal van één uitgeverij, maar daar tussen ook deze ep. Leuke hos, pijs minimaal, dus maar kijken wat het is.
Het moet het eerste werk van deze frontman binnen 4 jaar.
Aangezien ik het helemaal niet ken, sta ik er redelijk neutraal in. 'Moon creep' is een apart nummer, geen instrumenten maar enkel verschillende stemmen van B rent Walsh. Dat klinkt zeker niet slecht. De rest is wat indy achtige muziek, zeker niet verkeerd. En de sfeer van de hoes past daar wel redelijk bij. Dus het blijft allemaal wel tussen de lijntjes, soms zelfs een beetje zoetig. Daarentegen is The Way You Seem weer een beetje trip hop achtig. Moeilijk om naar aanleiding van deze 6 nummers helemaal helder te maken, waar Brent Walsh ergens in te delen valt. Toch wel wat in de indy/folky singer songwriter hoek. Op Music Meter staat ook zijn album '7', misschien dat iemand dat kent.