Nena - Nichts Versäumt Live (2018)

Duitsland
Label: Laugh & Peas

1. Indianer (3:38)
  2. Ganz Oben (3:07)
  3. Nur Geträumt (4:56)
  4. Rette Mich (3:29)
  5. ? (Fragezeichen) (4:16)
  6. Kino / Tanz Auf dem Vulkan (3:09)
  7. Lass Mich Dein Pirat Sein / Einmal Ist Keinmal (3:45)
  8. Kleine Taschenlampe Brenn / Satellitenstadt (4:01)
  9. Haus der Drei Sonnen / das Alte Lied / Feuer und Flamme (3:57)
  10. Es Wird Schon Weitergehn (5:49)

met Larissa Kerner

11. Noch Einmal (4:03)
  12. Berufsjugendlich (3:32)
  13. Du Kennst die Liebe Nicht (5:24)
  14. Weisses Schiff (4:01)

met SAKIAS

15. Wunder Gescheh'n (6:35)
  16. Liebe Ist (4:10)
  17. Leuchtturm (6:44)
  18. 99 Luftballons (5:07)
  19. Genau Jetzt (5:40)
  20. Oldschool / Fantasie (3:37)
  21. Willst du mit Mir Gehn (5:04)
  22. Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann (5:19)
  23. In Meinem Leben (7:26)
  24. Immer Noch Hier (8:16)
avatar van E-Clect-Eddy
Zoals ze zelf al roept in één van haar meest recente nummers, is ze er al ruim 34 jaar bezig. Het meest recente album is Oldschool (2015) domineerde het vorige live album uit 2016 en op deze is meer ruimte voor ouder werk. Aan haar stem hoor je nauwelijks af dat ze al 58 is en hier toch bijna 2 uur bezig is, al is me niet duidelijk of dit over meerdere avonden is opgenomen.

De lengte van het album is voor de niet fan / incidentele fan vermoedelijk het grootste obstakel. Ik ken genoeg maar niet fan genoeg om dit in één zit te beluisteren. Het vorige live album was een half uur korter en beter te behappen in één keer.

Nena is een rasartieste die veel meer fijne Pop / Rock vermaak bracht dan alleen die 99 luchtballonen. Niet alle uitvoeringen vind ik live even geslaagd maar er zit geen nummer tussen om te skippen.