Detroit's Most Wanted - Many Faces of Death Vol. III (1993)

1 stem

Label: Bryant

1. Ratt Trapp (5:32)
  2. Had to Buck Um Down (5:11)
  3. Off the Hook (5:13)
  4. Legalize It (5:00)
  5. Deeper Than the Underground (5:41)
  6. Back on My Block (5:02)
  7. Trying to Get Over (5:06)
  8. Keep Holding On (5:04)
  9. I Never Had a Good Day (4:21)
  10. What Truly Is a Mack (5:55)
  11. Back on My Block [Instrumental] (5:18)
avatar van Psycholamp
Niet te geloven, dat dit album op deze site staat. Volgens mij ben ik zo ongeveer de enige in Nederland, die dit album heeft en/of kent. De nummers zijn van sterk wisselende kwaliteit en waarom Back on my block er als instrumental aan toegevoegd is, is mij een raadsel.
Er zitten tenminste geen irritante hoorspelletjes tussen, wat toen nog vrij in was. En Inever had a good day is een leuke parodie (inclusief muziek) op Ice Cube's, inmiddels, klassiekertje.
Ik zag dat deze gasten nog meer albums gemaakt hadden, maar kon Many faces of Death 1 & 2 niet ontdekken. Of zijn er andere artiesten, die deel 1 en 2 gemaakt hebben?