Eagles of Death Metal - Pigeons of Shit Metal (2018)

Label: Last Hurrah

8. Abracadabra
  9. Gonna Leave You
  10. Long Slow Goodbye
avatar van repelstefan
Haha, ik wist helemaal niet dit album af tot vandaag. Ging zoeken of ze misschien bezig zijn met een cover album, gezien de Mary J Blige cover van vorige week en nu van QOTSA (Spotify). Laatsgenoemde staat er wel op, Family Affair niet.

Is overigens geen regulier album, maar een ludiek antwoord op het uit het voorprogramma worden getrapt door Axl Rose. Bestaat enkel uit covers en gelimiteerd tot 500 kopieën. Eens kijken of het ergens te beluisteren is.

avatar van frolunda
Volgens mij is deze,in een wat uitgebreidere vorm nu alsnog uitgebracht.Leuk voor een keer maar veel plezier beleef ik de laatste jaren niet meer aan de Eagles of death metal.
Careless whisper (die hier nog niet opstaat) van George Michael is overigens wel goed gedaan.