Parra for Cuva - Paspatou (2018)

Duitsland
Electronic / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Paspatou (4:29)
  2. Out Here with Us (4:07)
  3. Useless Magic (3:57)
  4. Cupa Cupa (6:05)
  5. Temperature of Traveling (5:02)
  6. Cleopatra (3:53)

met May

7. Of Wonder (4:12)
  8. Harp Song (4:24)
  9. Miss Is Ou (5:19)

met m.lost

10. Nevis (6:13)
  11. Seven Temples (5:10)
  12. While You Sleep (4:58)

met May

avatar van -SprayIt-
Weer zeer gelikt en sfeervol, een soort Bonobo light, maar oh zo lekker. Ergens voelt het te makkelijk, maar ik kan dit de hele dag wel horen. Zeer genietbaar, een stukje zomer in huis in deze koude dagen. Knap om na de goede voorganger weer met zoiets fijns te komen.

avatar van Mirage
Het album voelt wellicht wat makkelijk aan, maar is dat in mijn visie juist niet. Zeer breed scala aan warme maar steeds verschillende tracks die niet vervelen. Erg knap.
‘Nevis’ is mijn favoriet, betoverend.

avatar van Mausie
Cupa Cupa is een erg lekker nummertje zeg!

avatar van PiedzieT
Heb deze duitse electronica muzikant leren kennen via hun radio track en remix van Wicked Games. Dan even verder gezocht en hun EP "Fading Nights" beluisterd met gast artiest Anna Nakleb (echt een aanrader!). om zodoende een gooi te doen naar een volledig album. Paspatou is een album die je even ver weg brengt en het goed doet voor een autorit of loopactiviteit. Ik zou zeggen dat de 4 eerste nummers de beste zijn. Daarna wordt het net ietsje minder.