One More Time - Highland (1992)

Zweden
Label: CNR

1. Highland (5:26)
  2. Calming Rain (4:17)
  3. No One Else Like You (4:06)
  4. Turn Out the Light (4:38)
  5. No Romance (4:39)
  6. Ghostwarning (0:46)
  7. Here Comes the Ghost (4:10)
  8. Don't Believe Them (4:29)
  9. Tonight (4:17)
  10. Vitality (4:50)
  11. I'll Show You Wonders (4:16)
  12. Autumn Hymn (1:09)
avatar van WeZet
Erg fijne plaat! De toetsenist mag dan wel de zoon van één van Abba's zangers zijn, maar dat betekent niet dat je het ook zo goed doet. Deze synthpop is genieten!

avatar van gaucho
WeZet schreef:

Nou, volgens mij was Benny bij Abba de enige die juist niet zong. Maar voor het overige klopt het. En het is niet alleen daarom dat de muziek me een beetje aan Abba doet denken. Ik kende alleen de single Highland voordat ik dit album voor een prikkie op de kop tikte. In eerste instantie vooral vanwege de curiositeitswaarde, maar dit is een alleraardigst album. Sterk drijvend op het toetsenwerk van Peter Gronvall (inderdaad, de zoon van, uit Benny's eerste huwelijk). Gedragen, sfeervolle popmuziek die ook wel wat Keltische invloeden heeft.