Mica Paris - So Good (1988)

R&B
Label: Island

1. Like Dreamers Do (4:22)
  2. My One Temptation (4:34)
  3. Nothing Hits Your Heart Like Soul Music (4:25)
  4. Sway (Dance the Blues Away) (4:51)
  5. Don't Give Me Up (3:39)
  6. Breathe Life into Me (4:58)
  7. I'd Hate to Love You (4:48)
  8. Great Impersonation (3:42)
  9. Words into Action (4:47)

met Paul Johnson

10. So Good (4:52)
avatar van FunkStar
My One Temptation blijft een lekkere plaat! Ook de 2e single Breath Life Into Me mag er zijn.

Wel jammer dat het duet met Will Downing (Where Is The Love) hier niet opstaat..

Ze heeft nu weer een nieuwe CD uitgebracht en daar staat een akoestische versie op van My One Temptation, waar ze 20 jaar geleden een hit mee had!

avatar van Madonna
Ooit gekocht voor "My one temptation" vond ik toen helemaal te gek. "Breathe life into me" ook een mooi nummer. Erg sterk is het album niet. De nummers zijn te saai. Heel erg jammer want ik houd wel van de sound zangstem van Mica. Dat iewat heese geluid is prachtig. Ze heeft gewoon goede liedjes nodig!

-2.5-

avatar van Poeha
De enige 2 tracks die ik hiervan ken, zijn hierboven ook genoemd:
Breathe Life into Me enMy One Temptation.

Waarbij Breathe Life into Me één van mijn favoriete tracks ooit is.
Op YouTube staan diverse live uitvoeringen daarvan...subliem gewoon.

Eens kijken of ik het album nog ergens op de kop kan tikken.

avatar van pureshores
Breathe life into me is de echte killer hier inderdaad. De produktie is ook niet echt tijdsgebonden bij dit nummer en ze heeft een stem die eruit schiet. En My one temptation staat ook nog als een soul classic huis.