Circle - Zopalki (1996)

Finland
Label: Bad Vugum

1. Brilliant Colours for Bright Ideas (4:45)
  2. Valerian (3:43)
  3. Warszawa (6:22)
  4. The Presence of Epileptics (5:37)
  5. Argont (8:39)
  6. O-Entru (2:53)
  7. Bonoroid (7:28)
  8. Sector (6:05)
  9. Re-Masturbated (7:44)
  10. Ompatitions (5:09)
  11. Ghatarian (5:40)
  12. Gregorinum Vaernd Valerii (7:41)
avatar van HammerHead
Jawel, er is sinds kort een re-issue van deze geweldige plaat op het Ektro label en er staat zelfs een dubbel-vinyl versie in de planning op Full Contact.

avatar van Fred Zed
Yips en heb niet getwijfeld om deze aan te schaffen, was een collectors item geworden en prijzen waren bij moment krankzinning hoog,daar zal nu wel einde aan gekomen zijn.
EKTRO verkoopt deze nu voor 7€..."black market" first issues...500€ of zoiets, haha.
...voor je nu je cd-kast gaat overhoop halen, tis maar om te lachen.

Enkel al voor het bemachtigen van deze cd heb ik een ticketje aangeschaft van een Circle concert.
De krautrock Finse oerkreten heb ik er graag bijgenomen.
Onnodig te vermelden dat toen deze cd op de merch tafel verscheen deze op 5min volledig was uitverkocht, Circle had maar 1doos met Zopalki cd's bij voor dit optreden.
Wist van het bestaan maar was zo zeldzaam, ben content dat ik deze nu eindelijk kan beluisteren.
Kwotering volgt, stay tuned.

avatar van HammerHead
Tip voor de liefhebber: Sounds in Delft heeft nog een exemplaar van deze liggen, omdat een door mij geannuleerde bestelling - ik had 'm vanwege de lange levertijd inmiddels bij het label besteld - alsnog binnenkwam.

avatar van Fred Zed
Bonnoroid wat een machtig nummer zeg en het is nog maar 1996, circle was zijn tijd 10j vooruit, hun instrumental tracks zijn blijvers van begin tot einde.