Too $hort - Bible of a Pimp (2007)

geen stemmen

Label: Sumo

1. Invasion of the Flat Bootie Bitches (5:08)
  2. She's a Bitch (9:50)
  3. Bitch Sucks Dick (6:30)
  4. BlowJob Betty (5:43)
  5. Short Side (6:21)
  6. Playboy Short (9:21)
  7. From Here to New York (6:07)
  8. Girl (That's Your Life) (8:56)
  9. Coke Dealers (6:49)
  10. Female Funk (5:26)
  11. Oakland California (6:48)
  12. Don't Stop Rappin' (9:26)
  13. Shortrapp (7:07)
  14. Wild Wild West (7:00)
  15. Every Time (4:59)
  16. Dance (Don't Geek) (5:51)
  17. Don't Ever Stop (6:29)
  18. Players (6:59)
avatar van MJ_DA_MAN
Bible of a Pimp

Dr.Greenthump
Achja het blijt Too Short he. Die cover is best cool eigenlijk

avatar van psychonaatje
Ter gelegenheid van het feit dat hij 25 jaar in het vak zit, is dit album uitgekomen. Het bevat de eerste drie albums van Too $hort (Don't Stop Rappin', Players en Raw, Uncut and X-Rated) in geremasterde vorm. Alles van die drie albums staat erop, maar helaas is er een beetje met de tracklisten gegooid (ze zijn door elkaar gehusseld) en duurt Don't Stop Rappin' niet de volle 12 minuten, maar is het nummer drie minuten ingekort (het nummer is dus too short, zeg maar ). Ik gok dat het instrumentale gedeelte op het eind (zo'n drie minuten) eruit is gegooid.