Shakatak - Down on the Street (1984)

Pop / Jazz
Label: Polydor

1. Down on the Street (3:22)
  2. Holding On (4:34)
  3. Summer Sky (4:22)
  4. Hypnotised (4:28)
  5. Don't Blame It on Love (3:25)
  6. Photograph (4:25)
  7. Watching You (5:22)
  8. Fire Dance (5:00)
  9. Lady (To Billie Holiday) (3:11)
  10. If You Want My Love (Come and Get It) * (4:25)
  11. Down on the Street [Dance Mix] * (6:48)
avatar van FunkStar
Misschien wel het beste album van Shakatak? Met het nummer Down On The Street heb ik veel zomer herrineringen.
Telkens als ik het hoor krijg ik weer dat warme zomer gevoel...

avatar van principal2000
Ik heb dit album eigenlijk nooit verder beluisterd dan track nummer 1 (de hit Down On The Street), maar vandaag ben ik erachter gekomen dat dit geheel onterecht is. Ik vind het een uitstekend album wat erg veelzijdig is. Of het nu om downtempo of uptempo gaat, ieder nummer is eigenlijk wel lekker. Zo loont het wel eens om albums uit het stof te vissen.

avatar van Poeha
Mannen, toch. Watching You is toch met afstand hun beste nummer...en dan die 12-inch uitvoering