Sheer Terror - Thanks Fer Nuthin' (1992)

1 stem

Punk
Label: Blackout!

1. Three Year Bitch (2:53)
  2. Time Don't Heal a Thing (1:58)
  3. Yesterday's Sweetheart (2:57)
  4. Don't Hate Me 'Cause I'm Beautiful (2:39)
  5. I, Spoiler (1:55)
  6. Close My Eyes (2:56)
  7. Lulu Roman (2:25)
  8. Hymn 43 (3:52)
  9. Bulldog (3:50)
avatar van bennerd
Aan diegenen die het zich zouden afvragen: dit is bijna de release die Ugly And Proud had moeten zijn. Het label stond klaar om UAP vertikaal te klasseren, waardoor de band dit heeft gereleased. Dankzij het succes ervan werd die andere plaat dan toch uitgebracht met wat extra nummers. De titel (Thanks Fer Nuthin') is een verwijzing naar het label.

Het omhelst meteen waarom Sheer Terror zo aantrekt. Het is brute en boertige hardcore punk met een dosis metalinvloeden en een dikke fuck you-attitude. En de crooning. De crooning! Voorlopig vind ik het net iets beter dan voorganger Just Can't Hate Enough, maar dat durft nogal schommelen. Het zal Paul Bearer worst wezen. Punk.