Max Cooper - Harmonisch Serie (2009)

Dance
Label: Traum

1. Harmonisch Serie (8:53)
  2. Harmonisch Serie [Kanio Remix] (6:36)
  3. I [Long Version] (8:17)
  4. Compact Yourself [Ito Remix] (7:54)
  5. Compact Yourself (8:35)
avatar van -SprayIt-
Een van de mooiste electronische tracks ooit gemaakt. Dat is een hele uitspraak, maar het is gewoon zo wat mij betreft. Pure magie, hier zo vaak heel diep op gegaan. Waarom zijn hier niet meer beoordelingen? Dance Lover, trebremmit, Hega?

avatar van trebremmit
Ik heb hier nog nooit van gehoord, zet het op de lijst.

avatar van Snoeperd

Zo onheilspellend en melancholisch klinkt muziek zelden. Op minuut 4.42 hoor je letterlijk de rookmachines een rookgordijn optrekken. In mijn top 20 nummers aller tijden.

avatar van davevr
Ik zet het ook in de lijst

avatar van Dance Lover
Ik ga er achteraan.

avatar van -SprayIt-
Misschien leuk om Max Cooper - Stochastisch Serie (2009) - MusicMeter.nl en Max Cooper - Chaotisch Serie (2010) - MusicMeter.nl er ook bij te beluisteren, in mijn hoofd is dat een pakketje. Die tracks zijn voor mij iets minder sterk, doch ook niet de minsten. Sowieso is de muziek van Max Cooper de moeite waard, zijn Balance 030mix is 1 van mijn favorieten uit de serie. Toffe 3D live shows heeft hij ook, binnenkort weer in Paradiso. Voor mij valt hij een beetje in de categorie James Holden, verdient wat mij betreft iets meer aandacht onder de dance liefhebbers op deze site. Dus leuk dat het wordt opgepikt!

Snoeperd schreef:
Ha -SprayIt-, ik heb Harmonisch Serie door jou ontdekt via je top 100 en ik ben het helemaal met je eens. Heb destijds een Spotify afspeellijst gemaakt van jouw top 100-keuzes, maar Harmonisch Serie is ondanks dat die ergens rondom nummer 93 stond altijd mijn favoriet gebleven. Al ben ik ook zeker in mijn nopjes dat ik in aanraking kwam met tracks als The Leopard, Helissandur, Shpongle, Pursuit, Mango, Pheasant en Equinox.

Heel leuk om te horen! Misschien binnenkort weer eens tijd voor een hernieuwde Dance Top 100, ik zal er eens over nadenken. Voor een ieder, tips van melancholische en diepe tracks zijn altijd welkom, gooi gerust wat in mijn berichtenbox als je iets wil tippen.

avatar van GrafGantz
-SprayIt- schreef:

Heb ik weer, 15 stemmen op Max Cooper releases maar blijkbaar niet op z'n beste release