The Blackbox Revelation - Introducing The Blackbox Revelation (2007)

Alternatieve titel: Introducing

Belgiƫ
Label: T for Tunes

1. Kill for Peace (And Peace Will Die) (2:46)
  2. Fighting with the Truth (2:30)
  3. Mirror of Imagination (3:42)
  4. Start Where I Begun [Live] (3:44)
yoeridedeygere
en wat een introductie, toekomstige punk-topper?

avatar van Ploppesteksel
yoeridedeygere schreef:
en wat een introductie, toekomstige punk-topper?

Afwachten tot hun eerste full-album zou ik zo zeggen

avatar van Lennonlover
De mannen met de zilveren plak op rockrally... kan toch niet slecht zijn. Misschien zou ik deze eens moeten checken!

avatar van Ephyon
Jep, kga ze 21 november in de Depot in Leuven zien als supporting act van The Van Jets. Kheb ze eens op de site van de AB bezig gezien, kwas wel aangenaam verrast. Lekkere zware rock&roll zoals BRMC, Me like

Wanneer komt het full album uit? Eindelijk nog eens een Belgische release om naar uit te kijken..

avatar van jeroen1904
gerre schreef:

Is vorige week uitgekomen, titel: set your head on fire.

Ey, zalige groep maar de introducing-CD vind ik niet in de free record shop. Ik heb ook al gevraagd of ik hem kon bestellen, maar dat kon niet ...

avatar van odelay!
Bertjn95 schreef:
Laat het mij AUB weten

Op optredens is hij denk ik wel te verkrijgen, en ik denk dat ik hem in Bilbo ook al zien liggen heb..

nicoot
Bertjn95 schreef:
Laat het mij AUB weten

Waarschijnlijk wel te bestellen bij Vinylla in Gent (St. Kwintensberg)!