menu

Conway - Everybody Is F.O.O.D. 2 (2018)

Alternatieve titel: Eat What U Kill

mijn stem
3,64 (11)
11 stemmen

Verenigde Staten
Hip-Hop
Label: Griselda

  1. Fentanyl (2:43)
  2. May Block (3:31)
  3. PainKillers (1:49)
  4. Hide the Body (2:45)

    met Benny

  5. Corners (0:49)
  6. Cocaine Paid (3:42)
  7. G Money on the Roof (4:17)

    met Flee Lord

  8. OverDose (2:34)
  9. Be Proud of Me (3:18)
  10. Piece of My Heart (3:33)
totale tijdsduur: 29:01
zoeken in:
avatar van GarnalenPeller
3,5
Zijn major label debuut is kennelijk al af, en dit zijn plaatjes die hij maakt puur uit verveling. Vooral weer volop straatsh*t met komische over-the-top bars a la Sean Price, maar bij vlagen ook wat persoonlijker. Ik kan dit soort zoethoudertjes wel waarderen.

avatar van Deranged
5,0
Cocaine Paid schildert weer een treffend plaatje. Gasten zijn hardheid op het net. Praten vanalles. Openbaren zich met schraalheid. Je stuurt een schutter om ze de kop in te drukken maar ergens weet je wel dat ze diep van binnen alleen maar met onvrede zitten wegens de leegte die zij daar voelen wanneer zij jou daar dan weer in al je bevlogenheid zien rond dartelen.

avatar van Deranged
5,0
Conway - Cocaine paid diss response (St. Laz & Hangman) - YouTube

Geen idee wat dit is of wie deze clowns denken te moeten gaan voorstellen maar merk dat het me behoorlijk irriteert. Luister Piece of My Heart en met enig gevoel in je donder gaat deze man je aan het hart. Als je een probleem hebt met hem zeg het maar gewoon gelijk want heb je een probleem met hem heb je een probleem met mij. Tezamen leggen we je natuurlijk al helemaal lyricaal gestrekt door de kamer, dat snap jij ook wel verder.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:43 uur

geplaatst: vandaag om 05:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.