The Roches - Another World (1985)

Folk
Label: Warner Bros.

1. Love Radiates Around (4:47)
  2. Another World (3:17)
  3. Come Softly to Me (3:02)
  4. Missing (4:01)
  5. Face Down at Folk City (4:07)
  6. The Angry Angry Man (3:38)
  7. Weeded Out (3:48)
  8. Older Girls (2:56)
  9. Love to See You (4:23)
  10. Gimme a Slice (3:28)
avatar van heartofsoul
Wat voor mij de pret een beetje bederft bij het beluisteren van dit album, is de synthetisch klinkende instrumentatie. Maar de vocalen vind ik wonderschoon, en de liedjes brengen me in een dankbare stemming, ik kan het niet op een andere manier zeggen. Ooit op vinyl gekocht toen ik The Roches op het album van Robert Fripp ("Exposure") had gehoord, en geen spijt van gehad.
Niet zo goed als het debuut, maar zeker de moeite waard. En o ja, de cover van Come Softly To Me (u weet wel, die oude hit van The Fleetwoods) is schitterend.

avatar van wilbur
The Roches zijn een van die zeldzame pareltjes van de popmuziek.
Prachtige samenzang,humor en gekte ineen.
Ook Another world heeft mij weer verrast,met Come Softly to Me als kers op de taart.

(Hoe krijg ik dit lied weer uit mijn hoofd?)

avatar van AdrieMeijer
wilbur schreef:

(Hoe krijg ik dit lied weer uit mijn hoofd?)

Hier helpt maar één ding!

avatar van wilbur
By far de beste tip van 2013 !!