Super album vor liefhebbers van Moonchild en Astronome. Dit album is echter veel diverser met toevoeging van koor en saxofoon. Sferische momenten worden afgewisseld met de gebruikelijke spastische stukken en ongeloofelijk extreme vocalen van patton. 4.5* Kwam/komt bijna in mijn Top 10
Astronome heeft nog iets extremere vocalen. Toch vind ik de toevoeging van de sax en de koren het geheel wel meer compleet maken. Ik neem trouwens wel aan dat dit de laatste variant is van dit project, want ik denk wel dat ze nu het maximale eruit hebben gehaald.
ThirdEyedCitizen schreef: Neuh ik vind Boris niet zo weird wat dat betreft. Mike Patton- en John Zorn projecten, das pas weird inderdaad. Als dit je bevalt kun je ook rustig Astronome en Moonchild uitchecken.
hahaha onderling verschil tussen die platen in extremiteit is lastig te meten. Deze plaat is, vergeleken met de 2 vorige in zn soort, wat afwisselender en diverser. Komt de luisterbaarheid wel ten goede.
Deze was toch wel even wennen, vooral door de vocalen, maar als je het een paar keer hebt beluisterd wen je er wel aan. Hier en daar hebben de vocalen zelfs iets weg van crazy frog vind ik 4*