Oleta Adams - Come Walk with Me (1997)

Soul / Pop
Label: Harmony

1. Holy Is the Lamb (4:41)
  2. I Will Love You (5:30)
  3. What Price (7:03)
  4. Come and Walk with Me (6:06)
  5. If You're Willing (4:39)
  6. This Love Won't Fail (5:34)
  7. Wash, O God, Our Sons & Daughters (3:29)
  8. The Captain of My Ship (5:38)
  9. Never Far Away (6:28)
  10. Beams of Heaven (5:06)
avatar van IntoMusic
Op de één of andere manier is deze moeilijk te krijgen of behoorlijk prijzig, terwijl dit album erg goed klinkt en een paar zeer goede nummers bevat. Zeker na de tegenvallende vorige 2 albums.
Het bevat een beetje de sfeer van haar debutalbum. What price en This love won't fall zijn mijn favoriet. Sound is weer wat het zou moeten zijn, al zijn er verschillende dalletjes te bespeuren.

Jammer dat dit album niet de aandacht krijgt die het verdient en dat het om een wazige reden moeilijk aan te komen is.

avatar van evert-jan
Wat een mooi album, ik kende dit helemaal niet van haar!
Heerlijke gospel zoals gospel bedoelt is, en ik denk dat dit de reden is dat dit album (wat mij betreft volledig onterecht!) niet de aandacht heeft gekregen wat het wel verdiend heeft!
Heerlijke plaat, lekker hard draaien, en geniieten met HOOFDletters!