Eugene McDaniels - Outlaw (1970)

Soul / Funk
Label: Atlantic

1. Outlaw (4:49)
  2. Sagittarius Red (3:08)
  3. Welfare City (2:56)
  4. Silent Majority (4:23)
  5. Love Letter to America (3:59)
  6. Unspoken Dreams of Light (6:45)
  7. Cherrystones (3:12)
  8. Reverend Lee (6:35)
  9. Black Boy (3:00)
avatar van kemm
Wie genoten heeft van Headless Heroes of the Apocalypse raad ik deze plaat ook aan. Meer van hetzelfde, maar heel anders... En bijna even goed, vooral nrs. 1, 6 en 7 hoeven zeker niet onder te doen.

avatar van Supersid
Ik ben begonnen bij deze, om de eenvoudige reden dat deze een jaar eerder is uitgekomen. Prima plaat, met enkele serieuze uitschieters. Hier kan niemand die het genre een warm hart toedraagt zich een buil aan vallen! "Headless..." ligt hier ten huize nog op de plank om de komende dagen te beluisteren, dus dat belooft geweldig

avatar van FlyLo
Black Boy wordt hier door niemand genoemd? Absoluut prachtig nummer, veruit het beste van dit album.