Lilian Hak - Love's Victory March (2006)

Electronic / Pop
Label: Steamin' Soundworks

1. Desire in Overdrive (5:14)
  2. Stitch My Name (3:03)
  3. Please (3:40)
  4. Room (4:29)
  5. Faces (4:11)
  6. Love's Victory March (3:48)
  7. Sin City (2:51)
  8. What About It? (2:29)
  9. Siren (0:33)
  10. City Sight (3:52)
  11. Ice (3:29)
  12. Stokers Siding (4:22)
avatar van Rinus
Goed album van Lilian Hak, een Nederlandse vocaliste, die haar albums ïndependent" uitbrengt. Ze heeft een goede stem, soms zweverig, soms wat steviger. Ze maakt electronische synthesiser pop, die heel atmosferisch is, en soms ook best een experimenteel randje heeft.

avatar van TerryA
een hit and miss affair ... de electro, synth, Goldfrapp achtige tracks zijn goed, de instrumentaal track Stokers Siding zou uit een David Lynch film kunnen komen, maar track 5 (Faces) klint veel te poppy om continu de word F%&k in te hebben?!, en tracks 8 & 9 (What About It? en Siren) zijn gewoon te slecht. voor worden.
Erg jammer want haar debut album van 2004 "Silence feels safe" was veelbelovend en die is wel de moeite waard om op te sporen .