The Parlotones - China (2018)

1 stem

Zuid-Afrika
Label: Gallo

1. Buckle Up (3:59)
  2. Antidote (3:58)
  3. Leave a Light On (3:57)
  4. Jennifer (2:26)
  5. Can You Feel It? (3:30)
  6. Downtown Love (4:29)
  7. Beautiful Life (3:45)
  8. Like Dynamite (4:23)
  9. Golden Lion (3:18)
  10. Maya (3:44)
  11. Side by Side (3:26)
  12. Young & the Guilty (3:32)
  13. The Whole of the Moon (4:36)
  14. Welcome the Wonderful (3:40)
  15. Only the Good Die Young (3:53)
  16. Manufactured Kings (3:42)
  17. We Can't Eat Money (4:33)
  18. I Feel Over Nothing (4:11)
  19. Twilight Years (3:30)
  20. Lisa Se Klavier (4:37)
  21. For Now (4:04)
  22. Heat of the Moment (3:45)
  23. Rock 'N Roll (4:12)
  24. Keep Reminding Me (4:39)
  25. Goodbye to the Show (4:02)
  26. Can You Feel It? [Demo Version] (3:22)
Parlotones
Ik als Parlotones fan heb ik de plicht om hier een reactie te plaatsen, Hij is nog vrij summier omdat ik dit album nog niet heb. Maar ken wel meerdere songs zoals bv de singles Can you feel it , Buckle up en Beautiful life. En de meeste nummers zijn al te beluisteren op o.a YT. En het klinkt wel anders dan dat ik van hun gewent ben. Het is wel meer elektronisch dan op eerdere albums.

Ze hadden voor jaren terug een wisselwerking tussen Starsailor. In engeland speelde dan Starsailor als openingsact en visa versa. En vanaf dat moment werden wij als familie fan van deze band en hebben toen hun hele discography inclusief limited edition via Zuid Afrika besteld. We hebben ze meerdere live gezien en gesproken in duitsland en nederland. Ze hebben diverse live albums uitgebracht met een compleet concert op dvd zoals bijvoorbeeld Dragonflies and Astrounets, Live in Johannesburg, Acoustic Live en Unplugged Live. Ook hebben ze een dvd uitgebracht met al hun hits genaamd Video Control Robot. In duitlsand speciaal de single Come Back as Heroes voor het WM Voetbal 2010 om de duitse ploeg te ondersteunen. We hebben 18 albums van hun inclusief de solo cd van Kahn - Salt ... deze band is in Zuid Afrika heel groot en vult complete voetbalstadions. Wanneer ontdekt Mojo deze band ..

Parlotones
Wanneer ontdekt Mojo deze band.....Dat vraag ik mij ook wel af .
Sorry Mefke dat ik er nu pas achter kom dat je een bericht geplaatst heb bij The Parlotones.
Zo, je moet het maar durven hun hele Repertoire in één keer aanschaffen.
En ook ik vind Kahn Morbee zijn solo nummers prachtig. Heb iets met hem het is een vrolijke man en zijn stem doet ook wat met me. Heb voor ik Stand Like Giants gekocht had, héél veel nummers als mp3 op cd's gezet en veel gedraaid vooral in de auto, kan ik lekker meezingen, ik denk dat ik daarom ook een Parlotoon fan ben, de tekst is altijd heel duidelijk te volgen. Vind het vooral knap om na zoveel albums die eigenlijk allemaal van dezelfde genre zijn toch de songs niet op elkaar te laten lijken. Voor mij begon de kennismaking met de songs Colourful en beautiful. En Electricity [Heartbreak Horizon] vind ik één van hun mooiste songs. En mijn avatar van The Parlotones heeft nog weinig mensen nieuwsgierig gemaakt.

Echt een gaaf album! 7 november staan ze in Amsterdam, can't wait!

ZicoQ schreef:
Echt een gaaf album! 7 november staan ze in Amsterdam, can't wait!

Klopt ik las het onlangs ook ergens, maar weet niet waar. T'is wel een unieke kans om ze live te zien vooral in NL. In Duitsland zijn ze in die periode op meerdere plaatsen / steden te bewonderen.