Joe Lynn Turner - Second Hand Life (2007)

Label: Frontiers

1. Love Is Life (4:42)
  2. Got Me Where You Want Me (3:22)
  3. Second Hand Life (4:36)
  4. In Your Eyes (4:57)
  5. Blood Red Sky (5:59)
  6. Stroke of Midnight (4:51)
  7. Over the Top (4:28)
  8. Cruel (3:51)
  9. Sweet Obsession (3:47)
  10. Love Is on Our Side (4:48)
  11. Two Lights * (5:04)
Ik houd meer van de aor-tracks, sommigen zullen meer genieten van de Deep Purple-achtige nummers. Beter dan verwacht. Prima album

Snarenplukker
Een van de betere soloalbums van de heer Turner,met als grote
uitschieter het magistrale Blood Red Sky.Het is duidelijk te horen dat de tand des tijds geen vat heeft gekregen op het stemgeluid van
Turner,hetgeen nogmaals benadrukt werd dit jaar toen hij op de planken stond met de Rainbow tribute band Over the Rainbow.

avatar van Razor Eater
Nummers 1 t/m 6 zijn stuk voor stuk goede nummers. Mijn favorieten daarvan zijn Blood Red Sky en Stroke of Midnight (deze is echt veel beter dan Deep Purple's 'One Man's Meat'). Nummers 7 t/m 11 vind ik matig tot slecht. Over het algemeen wel een aardig album, maar niet geweldig.