D:Ream - D:Ream On Vol. 1 (1993)

Dance / Pop
Label: Magnet

1. Take Me Away (3:37)
  2. U R the Best Thing (6:06)
  3. Unforgiven (4:22)
  4. I Like It (4:45)
  5. Glorious (6:04)
  6. So Long Movin' On (5:11)
  7. Picture My World (5:40)
  8. Blame It on Me (3:45)
  9. Things Can Only Get Better (4:17)
  10. Star (4:12)
Toch wel een van de betere one hit wonders.

avatar van musicfriek
2 nummers hebben de top 40 gehaald, dus niet bepaald een one hit wonder En in Engeland zelf al zeker niet.

Nouja, die 2e hit was alleen maar in de slipstream van de eerste.

avatar van T.O.
Allebei best leuk. Vind ik dan

dVTB
D:Ream is geen one-hit wonder, want ze hebben sowieso twee grote hits gehad: Things Can Only Get Better en U R The Best Thing.

Daar komt nog bij dat een aantal van hun singles erg zijn ondergewaardeerd, zoals Unforgiven, the Power Of All The Love In The World en Shoot Me With Your Love. De laatste twee nummers staan op het tweede album van D:Ream, dat 'World' heet. Maar ik zie daar helemaal geen vermelding van...

Overigens lees ik net tot mijn grote verbazing dat D:Ream weer bij elkaar is en aan nieuw materiaal werkt.

Maar ik zie daar helemaal geen vermelding van...

De albums die hier op de site staan worden door de mensen hier zelf toegevoegd. Voel je vrij die 2e D:ream erop te zetten: http://www.musicmeter.nl/album/add/

herman schreef:

Dank je. Ik was daar inmiddels aan begonnen, maar toen vloog mijn internetverbinding eruit. Ik zal spoedig een nieuwe poging doen.

Iemand is zo vriendelijk geweest het voor jou te doen: http://www.musicmeter.nl/album/139389

herman schreef:

Oops, ik heb net nog een poging gedaan
Die moet maar afgekeurd worden dan.

Ok, heb die toevoeging dan maar verwijderd.

avatar van kaztor
dVTB schreef:

U R The Best Thing haalde toch nauwelijks de Top 40?

avatar van musicfriek
Maakt niet uit, ook al haalde dat nummer de nummer 40 in de lijst, dan is er geen sprake meer van een one-hit wonder. Dat nr kwam nog tot 26 trouwens. In Engeland beiden top 10.

Things is geweldig. Over de rest kunnen we het beter maar niet hebben.