Huub van der Lubbe - Concordia (2004)

Label: V2

1. Chinatown (3:33)
  2. Nog Even (2:31)
  3. Iemand Als Jij (3:09)
  4. Geregeld Leven (3:12)
  5. Mooier Dan Nu (4:43)
  6. Mijn Hart Kan Dat Niet Aan (4:00)
  7. Geef Me het Zout (3:47)
  8. Recht door Zee (4:07)
  9. Tegen de Tijd (2:57)
  10. Waar Zijn de Sterren aan de Hemel (3:15)
  11. Morgen Begin Ik Meteen (3:42)
  12. Geld Maakt Niet Gelukkig (2:57)
  13. Dinsdagavond Dichtersavond (2:38)
Lekker album, herkenbaar Huub, toch geen De Dijk. Technisch goed voor elkaar, maar dat is bijna logisch

avatar van Mod77
ik vind het net niet, maar ook weer net wel. Ach ja een 3 is een mooi cijfer. Maar iemand als jij springt er tussen uit

Mijn Hart Kan Dat Niet Aan is bekend van de versie van Frédérique Spigt, maar door Huub Van Der lubbe geschreven.
Allebei komen met een mooi resultaat.
Inderdaad een gedeeltelijk geslaagd album te noemen.

avatar van Mod77
verhoog met een half punt. Hoe meer je hem hoort, hoe beter ie smaakt!

avatar van Taxman
Geweldig Album van een van de grootste Nederlandse Songschrijvers (en Zangers). Muzikaal en (natuurlijk vooral) tekstueel zit het erg goed in elkaar. Ultieme hoogtepunten zijn Iemand als Jij, Mooier dan Nu, Mijn Hart kan dat niet aan (hoewel Niet zo goed als het orgineel van Spigt, maar ja dat is dan ook het orgineel), Waar zijn de Sterren aan de Hemel en Morgen Begin ik Meteen. Heerlijk.

avatar van huVILEub
Huub van der Lubbe zit diep in mijn opvoeding door mijn vader. Mede dankzij dat waardeer ik zijn muziek ook zeer. Deze cd bevalt mij dan ook goed. Huub van der Lubbe's liedjes vind ik eigenlijk altijd leuk.

Erg leuk album van Huub van der Lubbe, mooie maar ook soms grappige teksten die je laten boeien. Het is weer iets heel anders dan we Huub van De Dijk kennen.
Mijn favorieten zijn: Geregeld Leven, Iemand als jij, geef me het zout en Geld maakt niet gelukkig! *4.0

avatar van Twinpeaks
Leuk album van van der Lubbe , met dingen die hij binnen het keurslijf van De Dijk niet kwijt kan . Leuke teksten en mooie eenvoudige muzikale invulling . Beetje jazzy en nachtclubachtig .Huub is een prima observator en weet de liefde vanuit allerlei invalshoeken te benaderen. Vooral het plezier waarmee dit album gemaakt is straalt er vanaf . Lekker plaatje voor sombere buien en 3 kwartier later straal je weer.
4 sterren