Walter Trout - Survivor Blues (2019)

Blues / Rock
Label: Provogue

1. Me, My Guitar and the Blues (7:01)
  2. Be Careful How You Vote (3:56)
  3. Woman Don't Lie (5:27)

met Sugaray Rayford

4. Sadie (4:44)
  5. Please Love Me (3:47)
  6. Nature's Disappearing (6:36)
  7. Red Sun (4:26)
  8. Something Inside of Me (6:38)
  9. It Takes Time (4:17)
  10. Out of Bad Luck (5:00)
  11. Goin' Down to the River (6:52)

met Robby Krieger

12. God's Word (6:17)
avatar van Rinus
Wat een geweldig album van mijn bluesheld. Het spettert er aan kanten vanaf en de productie maakt dat nog eens evidenter. Puike keuze van (redelijk) onbekende bluesnummers, waar Walter weer zijn geheel eigen draai aan geeft. De man is absoluut geen copy-cat, maar tilt de nummers op naar een hemels niveau. Gedreven gitaarspel en een meer dan puike begeleidingsband maakt het album tot een must voor elke bluesrock en muziekliefhebberefhebber.

avatar van permafrost
Hier kan ik me alleen maar bij aansluiten. inderdaad een fantastisch album weer van Walter die toch eigenlijk nooit teleurstelt.

Hendrik68
Was er nog niet eerder aan toe gekomen, maar oi oi oi, wat weer een energie onze Walter. Ik heb hem inmiddels meerdere malen live mogen aanschouwen en de inzet die deze man aan de dag legt slaat dubbel en dwars over op het publiek en ook op CD voel je die energie. Ook op dit album spettert het van alle kanten door de luidsprekers. Wat een virtuoos, deze man heeft de blues, ís de blues en zal de blues blijven tot hij sterft en dat gaat hij op zeker in het harnas doen. Maar dat duurt nog wel 20 jaar.