Maria Rita - Maria Rita (2003)

Brazilië
Jazz / Pop
Label: Warner Bros.

1. A Festa (4:29)
  2. Agora Só Falta Vocî (3:24)
  3. Menininha Do Portão (3:31)
  4. Não Vale a Pena (5:08)
  5. Dos Gardenias (4:35)
  6. Cara Valente (4:52)
  7. Santa Chuva (3:57)
  8. Menina da Lua (5:38)
  9. Encontros E Despedidas (4:02)
  10. Pagu (3:53)
  11. Lavadeira Do Rio (3:22)
  12. Veja Bem Meu Bem (3:10)
  13. Cupido (5:08)
roeland
Het debuut van de dochter van wijlen Elis Regina!

avatar van TerryA
Maria Rita! ... een geweldig zangeress dat intussen een superster is geworden in latijns amerika. Deze was haar debut album in 2003 (tot nu toe de enigste op music meter) en ze heeft intussen 2 andere albums en een dvd uitgebracht via Warners Brazil.
een top stem, en een mengsel van dat Bossa Nova sound, cuban beats, samen met modern latin american beats, jazz, electronica, en wat samba invloeden voor deze decenium.

Ze heeft ook verschillende grammy awards gewonnen over de jaren in de zuid amerikaanse catagories - voor mij was deze album de beste debut album van 2003. Ik zie dat ze nu volgende maand (op 21 mei) haar eerste concert gaat geven in Nederland bij de melkweg

een absoluut aanrader (deze album en de concert) - een 8.5 uit 10 waard (dus 4,5 hier op deze site)

je kan nieuwe songs beluisteren op haar myspace site

Maria Rita Oficial op MySpace Music – Gratis gestreamde MP3’s, foto’s en Videoclips

upcoming concert:
MARIA RITA - Thursday 21st May at Melkweg in Amsterdam