CFCF - Liquid Colours (2019)

Canada

14. Subdivisions
  15. Re-Identity
  16. Closed Space [Single Edit]
Poa
Tof, geïnspireerd album - niet in een hokje te drukken ook.

Ben hier nog lang niet op uitgeluisterd denk ik zo.

avatar van Weirdo Wizzy
Liquid Colours is een erg mooi album. Het dient ook als zodanig beluisterd te worden, want ik persoonlijk ervaar het in feite als een drum-n-bass-mix van ongeveer veertig minuten. Het zijn dus niet echt opzichzelfstaande nummers. Ik noem hier drum-n-bass om het maar een labeltje op te plakken, maar het is in ieder geval wel zeer ontspannen muziek. Tegelijkertijd vind ik het over de gehele linie zo goed dat ik wel geboeid blijft luisteren. CFCF neemt je mee in een trip van warme klanken en dito melodieën, vergezeld met lichtvoetige ritmes. Het loopt ook daadwerkelijk vloeiend in elkaar over allemaal. Erg knap gedaan en vooral ook heel erg sfeervol.

Van mij krijgt het album 4,5 ster.