DJ Madman - CeeDeetje (1997)

Pop / Reggae
Label: TipTop

1. DJ Madman Komt (3:11)
  2. Meisje (Zo Lelijk Als de Nacht) (2:55)
  3. Op Dokters Advies (3:46)
  4. Wie O Wie (3:23)
  5. Mooi Was die Tijd (2:53)
  6. Trouw met Mij (Wil Je Ruzie met Je Familie) (3:19)
  7. Schoonmoeder (4:04)
  8. Buitenvrouw (4:03)
  9. Leven Als en Kloon (4:37)
  10. Stop 't Waar het Donker Is (3:17)
  11. Jij (4:41)
  12. Made in Arnhem (3:30)
  13. Sma-tje (Meisje - Sranang Versie) * (2:53)
avatar van Purmerend
Bedankt voor het toevoegen, helemaal grijs gedraaid en lekker meegeblerd.

aidoo
Haha ken alleen nummer 2 van vroeger. Vreemd genoeg ken ik de tekst nog steeds zowat uit m'n hoofd

Dj Madman was de grootste lolbroek in zijn nummers in het verleden. Ik lachte mij dood als jochie van 9 jaar om nummers zoals Meisje je bent zo Lelijk als de Nacht. Na een aantal jaar heb ik Trouw Met Mij geluisterd en nog wat andere nummers van hem en ik moet toegeven dat er geen nummers zijn zoals die van hem. Hij krijgt een 4 van mij.

avatar van PEN15
Ik kan me dit allemaal niet meer zo goed herinneren als ik de tracks zie, maar nummer 12 ging ongeveer zo heubjleuoigjeljelkerjkerjlkerjkelr maadee in aaaarnheem. Ik stond in het casino in mijn nette pak en plotseling stond ik aan de roulettebak... jaa wat welk nummer was dat eigenlijk, ik weet het echt niet meer. Wel dat ik het knap vond dat je dit soort crap kunt verkopen.

avatar van Sjaan
daarna een lange pauze ingelast denk ik