Michael Thompson Band - Love & Beyond (2019)

Label: Frontiers

1. Opening (1:11)
  2. Love & Beyond (4:23)
  3. Save Yourself (4:27)
  4. Passengers (5:26)
  5. Red Sun (1:00)
  6. Supersonic (4:55)
  7. La Perouse (0:58)
  8. Don't Look Down (4:37)
  9. Far Away (4:36)
  10. Penny Laughed (1:51)
  11. Love Was Never Blind (4:20)
  12. Black Moon (0:57)
  13. Flying Without Wings (4:27)
  14. Forbidden (0:59)
  15. Just Stardust (5:03)
  16. What Will I Be Without You (5:41)
  17. Starting Over (4:34)
  18. 'Til We Meet Again (1:23)
avatar van vielip
Zie daar! Ineens is daar een nieuw album van Michael Thompson. Altijd interessant als de beste man zijn talenten ergens aan verbind. Laat ik beginnen met een punt van kritiek; het album duurt te lang. Komt ook door alle intro's, outtro's, prelude's en weet ik wat nog meer. Dat komt het album niet ten goede vind ik. Niet dat het slechte stukjes muziek zijn maar het wordt op den duur allemaal wat te langdradig. Daar tegenover staat dan weer wel dat het verder een meer dan prima album is! Heerlijke melodieuze rock met westcoast/AOR invloeden. Eigenlijk een logisch vervolg op zijn eveneens prima album 'How long' uit '89. Geen moderne snufjes of hedendaagse invloeden. Gewoon lekkere ouderwetse muziek. Goed gezongen en ingespeeld door vaklui. Dat spat er aan alle kanten af. Top productie ook trouwens! Ik lees net dat oudgediende Wyn Davis achter de knoppen heeft gezeten. Ik wist helemaal niet dat de beste man nog actief was/is in de muziekwereld. Altijd fijn als hij betrokken is bij een album. Zo ook nu.