Nivhek - After Its Own Death / Walking in a Spiral Towards the House (2019)

Electronic
Label: Yellowelectric

1. After Its Own Death: Side A (16:41)
  2. After Its Own Death: Side B (21:14)

met Gable Strong, Christopher Reid Martin en MIchael Morley

3. Walking in a Spiral Towards the House: Side C (8:37)
  4. Walking in a Spiral Toward the House: Side D (12:28)
avatar van trebremmit
Nog niemand deze gehoord van Elizabeth Harris? Ik was zelf niet op de hoogte dat ze een nieuw album uit had, maar kwam deze tegen op RYM. Ben benieuwd!

avatar van overmars89
Een experimenteel plaatje op zijn tijd kan ik altijd wel waarderen. Alleen als ik dit beluister heb ik het gevoel alsof ik verdwaald ben in een post-apocalyptische videogame op een desolaat industrieterrein. Opzich mooi gemaakt, maar toch niet iets wat ik heel vaak op zou zetten.

Op Side B zit wel een stukkie waar het helemaal losgaat. Dat was wel nice.

avatar van trebremmit
Ik heb het zelf inmiddels ook gehoord, maar hier is toch niks experimenteels aan? Gewoon mooie ambient/drones wat mij betreft, heel mooi zelfs.

avatar van philtuper
De hond op de cover verwoordt het sfeertje van dit album vrij aardig.

avatar van Mjuman
philtuper schreef:
De hond op de cover verwoordt het sfeertje van dit album vrij aardig.

Alsof ie het coronaspook ziet aankomen

Op plaat heeft dit zijn verdiensten - live (LGW), staat op YouTube, vraag je je echt af zonder visuals e.d, waarnaar je zit te kijken. Maar goed dat heb ik ook regelmatig met 'laptop-acts' zonder visuals en/of andere complementaire ondersteuning.

avatar van philtuper
Koptelefoonmuziek, om zelf met gesloten ogen in weg te dromen. Je moet er van houden.