Sean Taylor - The Path Into Blue (2019)

Folk / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. This Is England (3:37)
  2. Lampedusa (5:22)
  3. Grenfell (5:01)
  4. The Last Man Standing (Merry Christmas) (4:40)
  5. Little Donny (4:03)
  6. A Cold Wind Blows (3:49)
  7. Take It Down to the Mainstream (3:38)
  8. Tobacco and Whiskey (3:21)
  9. Number 49 (3:55)
  10. The Other Side of Hurt (2:43)
  11. In the Name of God (5:16)
  12. The Path Into Blue (4:01)
avatar van Tonio
Heb na vele keren luisteren moeite met dit album. Enerzijds kan ik het waarderen als een artiest niet voortborduurt op hetzelfde als hij de vorige keer heeft gedaan. In dit geval dus Sean's laatste twee albums. Anderzijds merk ik dat mij zijn activistisch koers op dit album niet goed bevalt. Té geforceerd klagen over Brexit, de immigratiethema of Trump. Heb ik op zich niets op tegen, maar op de een of andere manier past dit gewoon minder bij Sean.

Maar het zal wellicht aan mij liggen. Ik ben benieuwd wat Lura van dit nieuwe album vindt.