The Leisure Society - Arrivals & Departures (2019)

Folk / Pop
Label: Ego Drain

1. Arrivals & Departures (3:16)
  2. A Bird a Bee Humanity (4:30)
  3. God Has Taken a Vacation (2:39)
  4. I'll Pay for It Now (3:04)
  5. Overheard (4:22)
  6. Let Me Bring You Down (3:02)
  7. Be You Wherever (5:02)
  8. Arundel Tomb (3:32)
  9. Don't Want to Do It Again (3:13)
  10. Mistakes on the Field, Pt. I (4:45)
  11. Mistakes on the Field, Pt. II (1:45)
  12. Leave Me to Sleep (3:41)
  13. Beat of a Drum (3:22)
  14. There Are No Rules Around Here (3:28)
  15. You've Got the Universe (3:19)
  16. Ways to Be Saved (3:11)
avatar van muziekobsessie
wel benieuwd naar deze! vorig album vond ik mooi!

★ The Leisure Society - Arrivals And Departures - 2Seas Session #5 - YouTube klinkt alvast prachtig

avatar van janneman
Lekker album, luistert makkelijk weg.

avatar van Chameleon Day
Fijne ontdekking. Een over het algemeen ingetogen plaat met mooie, kwalitatief hoogstaande arrangementen. Deze jongens kunnen wel wat. Het album opent fraai met alleen piano en zang. Hier en daar wordt het licht orchestraal door het aanzwellen van blazers en strijkers. Soms wat zoetig, maar niet te. En een enkele keer gaan de gitaren in de overdrive. Maar het schiet nergens uit de bocht. En dat is een beetje een minpuntje. Er had wel wat meer spanning in mogen zitten. Toch 4*.

Hier zouden denk ik meer gegadigden voor te porren moeten zijn. Even willekeurig: aERodynamIC, Lura, erwinz, Broem?

avatar van Broem
Chameleon Day schreef:

Uiteraard bedankt voor de tip. Wordt zeer gewaardeerd en blijven doen.

Album eens geluisterd maar moet zeggen dat je voorbehoud "soms wat zoetig, maar niet te" hier wel bepalend is. Mierzoet en enorm op safe gespeeld. Kortom, niet mijn ding. Dat gemis aan spanning waarover je schrijft is precies de diskwalificatie die ik hoor. Alle 16 niet goed zeg maar Helaas. Control, alt, delete.