Grand Magus - Wolf God (2019)

Zweden
Rock / Metal
Label: Nuclear Blast

1. Gold and Glory (2:17)
  2. Wolf God (3:49)
  3. A Hall Clad in Gold (5:01)
  4. Brother of the Storm (3:15)
  5. Dawn of Fire (5:12)
  6. Spear Thrower (2:55)
  7. To Live and Die in Solitude (3:41)
  8. Glory to the Brave (5:15)
  9. He Sent Them All to Hel (3:37)
  10. Untamed (3:45)
avatar van andnino
Deze band heb ik overgeslagen sinds Iron Will (2008). Men heeft sinds dien blijkbaar netjes iedere twee jaar een album uitgepoept. Muzikaal klinkt het echter nog precies hetzelfde. Deze mannen zijn duidelijk volbloed metal. Ze hebben een perfect oog voor de thematiek, raken qua productie de juiste snaar, en doen ook goed mee in het tourcircuit. Het zou me dan ook verbazen als met plotseling met een stijlwijziging op de proppen kwam. Ik heb er wel weer een 3,5*'je voor over, maar hoger gaat het met deze lage originaliteitsgraad niet snel worden.