Gregory Page - A Wild Rose (2018)

Folk / Pop
Label: Munich

1. I'm Alive (3:22)
  2. A Wild Rose (3:11)
  3. Right on Time (2:53)
  4. Waiting for the Sun Again (2:56)
  5. I Say Adios (2:14)
  6. Dreams to the Rescue (3:07)
  7. Born with the Shakes Inside (2:16)
  8. The Trouble with You Is Me (2:57)
  9. A Funny Trick (2:58)
  10. Whatever Keeps You Dreaming (3:07)

met Tim Knol

11. Loves Stronger Than Hatred (3:32)
avatar van potjandosie
vermoedelijk zijn meest folky/rootsy album met flink wat Ierse/Keltische invloeden. een genre dat ik graag mag horen. zijn albums met crooners werk, jazz of big band bevallen mij een stuk minder. een heerlijk, ingetogen album maar met voldoende afwisseling om de aandacht vast te houden. een heel fijne luisterervaring met muziek waar niemand zich een buil aan zal vallen. heb de sympathieke man ooit solo live zien optreden en dat ging op een zeker moment vervelen, maar vanwege de fijne, niet al te uitgebreide instrumentatie verveelt dit album niet. de veelal sterke liedjes zijn toch wel meer dan ideale zondagochtend muziek. Tim Knol zingt harmonie en bespeeld de mandoline op "Whatever Keeps You Dreaming". album werd geproduceerd door Gregory Page, Robbie Robinson en Jeff Berkley. All songs written by Gregory Page.
de basis van de meespelende muzikanten is als volgt:
Gregory Page: singing & acoustic guitar
Eric Rigler: uileann pipes, flute & penny whistle