Penis Canina / xAxMx / Porrera / Pinhais Beggars - Russian-Brazilian Noisecore Striker (2015)

geen stemmen

Rusland / Brazilië
Punk / Metal
Uitgebracht in eigen beheer

1. Penis Canina - Lebenden Toten (0:29)
  2. Penis Canina - Lust and Pervertions (1:19)
  3. Penis Canina - Okovy Vlastnich Zabran (0:28)
  4. Penis Canina - En Serchado de Bono (1:12)
  5. xAxMx - Волосатая Залупа (1:41)
  6. xAxMx - Хоп Мусорок! (0:24)
  7. xAxMx - Evening (1:01)
  8. Porreria - Feminazismo (0:09)
  9. Porreria - Lana del Rey é uma Vadia Louca (0:31)
  10. Porreria - Facada Na Cara (0:07)
  11. Porreria - Complexo Mental (0:39)
  12. Porreria - Depressão Super Sônica (0:05)
  13. Porreria - É Possível Se Engasgar Com Sangue Coagulado Dos úteros de Virgens Do Oriente Médio (0:23)
  14. Porreria - Me Leva Deus (0:12)
  15. Porreria - Eu Não Sei Lidar (Grind Ver.) (0:15)
  16. Porreria - Let's Go to SP Start a Carnage (0:13)
  17. Porreria - Nós Somos 666948837183827349347513 (0:07)
  18. Porreria - Nosso Sonho é Tocar No OEF (1:02)
  19. Porreria - You Suffer Why You Care About a Fucking Stupid Girl Who Don't Care About You and Will Never Care (0:02)
  20. Pinhais Beggars - Ganja (1:03)
  21. Pinhais Beggars - Clueless (1:28)
  22. Pinhais Beggars - Alkohol (1:59)

met Monstre Julia

23. Pinhais Beggars - Yo Yo Na Na Yeah Yeah (1:22)
avatar van B.Robertson
"Dit moet worden toegevoegd" zal ik wel gedacht hebben nadat mijn oog op hoes en titel viel. Echt leuk vind ik het niet, het geheel komt wat rommelig over en alleen die derde band komt geluidstechnisch goed door. Noisecore is dan bij lange na niet altijd mijn ding.