Sadistik - Haunted Gardens (2019)

Uitgebracht in eigen beheer

1. All My Poisons Sit in Frames (1:49)
  2. Eden (1:58)
  3. 8 1 / 2 (3:43)
  4. Burning Lakes (2:40)
  5. Daisies (2:36)
  6. Man's Best Friend (3:03)
  7. Alcoves (2:03)
  8. Coals (2:55)
  9. Sistine Chapel (2:39)
  10. Gallows Hill (2:38)
  11. Koi (2:07)
  12. Saints (3:18)
  13. From the Gossamer (2:03)
avatar van Silky & Smooth
Stil hier (Slowgaze?)

avatar van Slowgaze

Als toevoeger kan ik niet zeggen dat ik niet wist dat het album eraan kwam. Maar ik heb even gemist dat het er inmiddels al is. De vorige heb ik om onduidelijke redenen nooit gekocht, maar ik ga de schade met deze twee eens inhalen.

avatar van music4life
Sadistik levert weer een heerlijk, introdpectief album af! TBA en FFMF tijden herleven, wat mij betreft!

avatar van Silky & Smooth
Eens! Erg sterk album, dat een soort muzikale verzameling is van al het beste van vorige albums. Sadistik geeft zelf ook aan dat dit zijn beste en meest persoonlijke album is. Ik weet nog niet of ik dit zijn beste album vind, maar er staan een aantal nummers op waar ik met kippenvel naar luister.

avatar van overmars89
Dit album is mij dit jaar voorbij geschoten. Maar Sjeuzes, wat een plaat. Voor mij zeker zijn beste album van de laatste jaren. Heeft ie al zijn hardste beats gespaard voor deze plaat, ofzo. Wat een prachtige producties allemaal. Sadistik een aantal jaar geleden gezien in het voorprogramma van Cunninlynguists. Toen sloot hij volgens mij al af met "Eden" en heb ik tevergeefs een flinke tijd naar dat nummer lopen zoeken.

Dit kan wel is hoog in een mijn eindejaarslijst komen zo op het laatste moment van het al zo'n sterke muziekjaar.

zaaf
Gek he, zo'n sterk album en zo weinig stemmers. Geldt wel zo'n beetje voor het hele oeuvre van Sadistik.
Is voor mij toch een grote meneer, zeer consistent en zeer goed.

avatar van MAS
MAS
Ik was Sadistik na zijn 2e plaat uit het oog verloren, maar door het nieuwe album net Kno weer in zijn muziek gedoken. Inderdaad een erg sterk album. Wellicht heeft het te maken dat de populatie hiphop fans op MuMe flink geslonken is?

avatar van JRLA
JRLA (crew)
Wat is dat toch met die opgefokte hi hats en dat snellere rappen.. ik hoor sadistik liever op de laidback beats van Kno