menu

Camila Moreno - Pangea, Vol.1 (2019)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Chili
Rock
Label: Pangea

  1. Tu Mamá Te Mató (3:18)
  2. Raptado (4:23)

    met Natisú

  3. Piedad (3:20)
  4. Esta Noche O Nunca (2:55)

    met Gepe

  5. Panal (3:36)
  6. Libres y Estúpidos (4:45)
  7. Millones (4:58)

    met Natalia Valdebenito

  8. Cae y Calla (3:36)
  9. Máquinas Sin Dios (8:25)
  10. Te Quise (3:41)
  11. Incendié (3:28)
  12. Ojos Azúles (3:59)
totale tijdsduur: 50:24
zoeken in:
avatar van E-Clect-Eddy
3,5
Vorig jaar verscheen al de prachtige single El Origen del Arcoiris maar een nieuw album kwam er helaas niet. Later verscheen wel de live versie van Millones met Natalia Valdebenito, de promotie voor dit live album.

Helaas lijken ze het geluid van microfoons in de zaal te hebben gebruikt. Daar is duidelijk een filter op gezet waarmee de opnames wat doffer klinken. Leuk dat de menigte in de zaal goed te horen is, en gelukkig niet de opnames overstemd maar had liever een wat helder geluid gehad. Camila Moreno heeft een prachtige stem en die kan nu niet zo schitteren. Ondanks dat de opnames niet optimaal zijn is wel duidelijk te horen dat ze prima musici bij zich had en een boeiende (Rock) show kan neerzetten.

De Chileense singer-songwriter Camila Moreno maakt goed toegankelijke Rock maar experimenteer op haar reguliere albums met andere stijlen (Trip Hop / Indie Pop / Folk / Indie Rock / Art Rock). Bij deze live-registratie ligt de klemtoon meer op de Rock.

Favoriet: Incendié (met Art Rock vibe) en op Ojos Azúles klinkt veel invloed door van Björk.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:41 uur

geplaatst: vandaag om 14:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.