Pia Zadora - Let's Dance Tonight (1984)

Label: Intercord

1. When the Rain Begins to Fall (6:07)

met Jermaine Jackson

2. Little Bit of Heaven (4:05)
  3. Real Love (3:04)
  4. Follow My Heartbeat (6:43)
  5. Let's Dance Tonight (4:47)
  6. Clapping Song (3:25)
  7. Substitute (3:36)
  8. You Bring Out the Lover in Me (3:19)
  9. Rock It Out (4:52)
avatar van stereo
Leuke 'poppy' jaren 80 plaat met als hoogtepunt het duet met Jermaine Jackson

avatar van edje1969
en ja, weer een guilty pleasure... When The Rain Begins To Fall zorgde ervoor dat ik benieuwd was naar meer. Let's Dance Tonight en Rock It Out zijn heerlijke dance/popnummers. Clapping Song en Follow My Heartbeat zing je zo mee. You Bring Out The Lover Of Me is aardig en Real Love is gelijk doorskippen. Dit nummer is gewoon knullig. Zeeeeer 80's allemaal maar blijft leuk

avatar van Darkzone
Afgelopen week de soundtrack Voyage Of The Rock Kings op lp gescoord in de kringloop, de film waarin Pia Zadora blijkbaar de hoofdrol in vertolkt. 4 van de 5 tracks van kant A zijn nummers van haar die ook in de film te horen zijn. Dit zijn When The Rain Begins To Fall, Little Bit Of Heaven (met Mark Spiro), Real Love en het hoogtepunt Let's Dance Tonight. En die staan alle vier op dit album. Dan snap ik de hoge waardering (op 3 stemmen) wel.

kleine man
OK.

Echt al heel lang geleden, die clip van When the rain...
Maar ik zit met een vraag.
Eerst is Pia met die griezel van die witten, met die witte kleren. En dan krijgen die ruzie met die zwarten van Jackson. Dan gaat Pia toch met Jackson mee.
Maar aan het eind worden die witten boos, en krijgen ze weer ruzie met die bende van Jackson, en dan gaat Pia toch maar weer met die griezel van die witten mee.

Waarom doet ze dat?

avatar van Fathead
Goede vraag. Ik weet het niet.

avatar van ZAP!
Omdat videoclips in die tijd nergens op mochten slaan.