menu

Kylie Rae Harris - Kylie Rae Harris (2019)

mijn stem
4,50 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Country
Label: Torrez

  1. Missouri (3:59)
  2. What the Heart Wants (3:36)
  3. Don't Let the Walls Fall Yet (3:28)
  4. Big Ol' Heartache (3:20)
  5. Run Away (4:26)
  6. Twenty Years from Now (4:48)
totale tijdsduur: 23:37
zoeken in:
avatar van wvv89
5,0
De Texaanse Kylie Rae Harris maakt één van de beste platen in 2019 tot nu toe. Het betreft een EP wat in eerste instantie een volwaardig album zou worden. Don't Let the Walls Fall Yet werd als laatste toegevoegd en is wat mij betreft het beste nummer. Maar ook Missouri, What the Heart Wants en Big Ol' Heartache knallen door de speakers. Met Run Away en Twenty Years from Now neemt Rae Harris gas terug en laat ze haar gevoelige kant zien.

Deze korte EP laat veel potentie zien en ben heel benieuwd naar een volledige plaat. Mag zeker tussen namen zoals Caitlyn Smith en de Kaitlin Butts. Van Butts wordt overigens dit jaar een nieuw album verwacht. Tot dan vermaak ik mij met deze plaat en zal lang in de rotatielijst blijven.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:58 uur

geplaatst: vandaag om 11:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.