The Quantic Soul Orchestra - Stampede (2003)

Funk
Label: Tru Thoughts

1. Stampede (3:08)
  2. Raw Ingredients (3:49)
  3. Walking Trough Tomorrow (Super 8 Part 3) (2:54)
  4. South Coastin' (5:19)
  5. Something That's Real (4:15)
  6. Hold It Down (2:53)
  7. Assassin (4:10)
  8. Terrapin (3:11)
  9. Babarabatiri (2:36)
  10. Take Your Time, Change Your Mind (6:45)
avatar van Osiris Apis
Hé, Babarabatiri is een bekend nummer. Alleen dan met zang.
Voor de rest vind ik op het eerste gehoor de opvolger beter.

Deze versie van Walkin' Through Tomorrow is werkelijk briljant.
Ik vind dit album zeker leuk om te horen, maar inderdaad Pushin' On is NOG beter! Fantastische muziek. Dit kan ik met elke gemoedstoestand behalve hoofdpijn opzetten en ik wordt er altijd vrolijk van!

En dan zit het muzikaal trouwens ook nog goed in elkaar ook!

avatar van Osiris Apis
Ik vind die versie van dat skate filmpje eigenlijk beter!

avatar van Reijersen
Erg groovend album van Quantic. Heerlijk wegluister plaatje en eentje die bijzonder goed werkt voor in de auto.

Vind deze, bij nader inzien, toch wel even beter dan die vorige. Deze swingt en funk't en soult echt de pan uit! Die baspartij bij Hold It Down, dat ritme van Terrapin, heerlijk, die blaaspartijen overal, och mensen, wat had ik graag bij de opname-sessies van dit album willen zijn! Meesterlijk catchy!