Ben Platt - Sing to Me Instead (2019)

Label: Atlantic

5. Honest Man (3:49)
  6. Hurt Me Once (4:00)
  7. New (3:10)
  8. Better (3:11)
  9. Share Your Address (3:02)
  10. In Case You Don’t Live Forever (3:48)
  11. Older (3:27)
  12. Run Away (3:37)
  13. So Will I * (4:11)
  14. RAIN * (3:33)
  15. Honest Man [Live from Radio Music City Hall] * (3:59)
  16. The Joke [Live from Radio Music City Hall] * (4:27)
  17. Share Your Adress [Live from Radio Music City Hall] * (5:09)
  18. Ease My Mind [Live from Radio Music City Hall] * (4:40)
  19. Take Me to the Pilot [Live from Radio Music City Hall] * (4:28)
  20. Grow as We Go [Live from Radio Music City Hall] * (4:13)
Tip van musicfriek.

Blijkt het de acteur die de hoofdrol speelt in de nieuwe Netflix serie The Politician te zijn, waarvan ik gisteren aflevering 1 zag en waar hij ook al zong (en we ons afvroegen of de acteur dit zelf zong of niet..... lijkt me nu wel duidelijk).

avatar van musicfriek
En hij speelde de hoofdrol in de musical Dear Evan Hansen, zal dat album ook eens toevoegen

Op dit album hoor je nogal zijn musicalverleden, songs vind ik soms ietwat te glad, maar wat een stem heeft deze meneer zeg. Geef deze eigenlijk een 3,75, maar naar boven afgerond. Bad Habit, Ease My Mind en Older zijn de favorieten hier, maar zou graag willen dat Ben wat meer de alternatieve kant kiest, dan kunnen er nog mooiere dingen uitkomen (heeft ook te maken dat ik Jon Campbell hiervoor gedraaid heb, ff andere koek).

Pas geleden heeft hij het nummer Rain uitgebracht en dat nummer is niet te vergelijken met de songs op dit album. Veel meer pop/dance en doet ook heel erg 80's aan. Persoonlijk vind ik het heerlijk (een echte guilty pleasure), ongegeneerd meeschreeuwen (tekst heb je zo in je hoofd) en die uithaal aan het einde, ja, daar mag hij ook wel meer van maken.

Ben Platt - RAIN [Official Video] - YouTube

De opener is gelijk het prijsnummer wat mij betreft. Het is allemaal wat gladjes zoals ook Josh Groban dat kan, toch past Ben niet echt in die hoek.

Gewoon een fijn plaatje voor zo af en toe.

aERodynamIC schreef:
Gewoon een fijn plaatje voor zo af en toe.

Blijkt niet meer op te gaan. Er beginnen herinneringen vast te kleven aan deze plaat. Soms kan je daar niks aan doen, hier is het zo.

Die blijven van mij, maar ik kan hier nu toch wel lekker van genieten.

avatar van swoon
aERodynamIC schreef:

Die blijven van mij, maar ik kan hier nu toch wel lekker van genieten.

this year's Kacey Musgraves?

swoon schreef:
this year's Kacey Musgraves?

Anders Maar platen met bijbehorende herinneringen zijn leuk, zelfs als ze wat cheesy zijn zoals deze.

avatar van bas2204
Het eerste nummer van dit album is erg goed, maar de rest is wat mij betreft net te gepolijst en niet onderscheidend. Daarmee niet onaangenaam, maar ik vergeet het ook snel weer.