Smallpeople - Afterglow (2019)

Duitsland
Dance
Label: Smallville

1. Magic Interference (6:16)
  2. Hearts at Whole (6:35)
  3. All States of Dawn (6:17)
  4. Camera Obscura (5:43)
  5. Beyond (6:12)
  6. Sonic Winds (6:59)
  7. Benevolent Receiver (6:46)
  8. Afterglow (6:42)
Poa
Eindelijk weer een album op Smallville, heb deze sound gemist ?

avatar van Mausie
Wat een relaxt album, deep house met een psychedelisch tintje. Met de knallers Beyond en Sonic Winds als uitschieters. Thanks voor het onder de aandacht brengen Poa!

avatar van Mjuman
Dit is een fijn album dat ook via Tidal te beluisteren is. Vorige week was ik in Hamburg, in Smalltown Records en daar heb ik dit album met nog wat andere platen (12"s) aangeschaft. Anders dan bij Kompakt stonden acts gewoon op soort en grotendeels op alfabet (artiestnaam) gesorteerd, dus niet op label.

Net als bij Kompakt gaf de man achter de balie ook geen uitsluitsel - wat vind jij het beste album? - over meerdere albums van een bepaalde act. Achteraf besefte ik dat door Julius Steinhoff, een van de twee Smallpeople ben geholpen.