Tourette Syndrom - Gabbergrind (2005)

1 stem

Duitsland
Electronic / Metal
Label: Apathic View

1. Mustard Mozart (1:31)
  2. Formaldehyde Feng Shui (1:59)
  3. Jerk Off Jesus (1:33)
  4. Sausage Loger Launcher (0:56)
  5. Mario Anna (1:13)
  6. Bizzare Ovine Gang Bang (1:49)
  7. Belzebuddah (2:02)
  8. Touretterdam Terror Corpse (1:10)
  9. Logorrhoe (1:59)
  10. Six Million Ways to Fly (1:47)
  11. Disgusting Corpse Dissection (1:13)
  12. Karma Calibration (1:37)
  13. Giggly Geriatric Gipsy Gigolo (1:23)
  14. Johannes Buckler (1:48)
  15. Tandra Tantrum Temporizer (2:08)
  16. Sengaja (1:10)
  17. Wo Gehts Lang Peter Punk? (2:55)
  18. Gupp (2:20)
  19. Adolfart (3:03)
dit is geen gabber

avatar van aslan
aslan (crew)
super fantastische duitse gore grind gab, te beluisteren ná inname van behoorlijke dosis paddo's, mét alcohol en zo /ofzo

lambf
aslan schreef:
fantastisch gestoorde super duitse gore grind gab - te beluisteren ná inname van behoorlijke dosis paddo's mét alcohol enzo /

Waarom? lijkt me helemaal niet fantastisch om met dat spul vol te zitten (Naja, ik gebruik dat spul toch zoiezo niet )Maar Gore Grind Gab, dat klinkt wel weer erg interessant, hier ga ik eens achterna

avatar van aslan
aslan (crew)
lambf schreef:

brute
ik maak van die 3* ooit nog méér...

lambf
...en ik maak er minder van. Nee, dit cd'tje valt me tegen. Het doet mij een beetje aan de cd's van Libido Airbag denken. Nee, niet Miss Miss Melanoma, maar hun andere 2. De electronica is maar van een matig niveau, en het gitaargeluid is ook niet echt goed. Het grootste probleem met deze band(s, er zijn wel meerdere die dat probleem hebben) is dat ze Electronica naast Grindcore-spelen, in plaats van Grindcore met Electronica te spelen. De grunts zijn soms nog wel aardig, maar ja, daar kan je deze cd echt niet mee redden. Nee, de volgende keer zet ik wel weer en cd van S.M.E.S, KOTS, of Ahumado Granujo op. Die maken ook nog goeie muziek, in plaats van alleen maar grappig zijn. Een 2,5* dan maar.