Een wat matig album van Julian Sas. Ik kon de eerste platen goed hebben, daar zat een lekkere drive in was het nog een jonge hond met veel energie. Dat mis ik nu wel een beetje het is voor mij toch een beetje op de automatische piloot met veel standaard blues (cliche) invalshoeken, zowel muzikaal als tekstueel. Vooral aan de teksten irriteer ik mij toch regelmatig door de ene na de andere cliche inkopper waardoor het moet lijken also Julian een echte Amerikaan is. Volgens mij wordt er toch wel veel geknipt en geplakt uit andere nummers van andere artiesten. Dat gevoel krijg ik erbij in ieder geval.
Nu is het verder niet slecht hoor en het zit ook prima in elkaar maar ik mis urgentie en de wat doffe productie maakt er ook niet beter op. Stand Your Ground is lekker met de wah-wah gitaar en een lekkere drive maar cliche opvolger Anything doet mij alweer naar de skip knop reiken. Ik zet tegenwoordig liever een album van King Of The World op. Wel jammer want Julian heeft genoeg kwaliteit aan boord.