menu

Varg - Wolfszeit II (2019)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Duitsland
Metal
Label: Napalm

  1. Windzeit (1:46)
  2. Wolfszeit (6:53)
  3. Asatru (4:11)
  4. Skål (5:09)
  5. Donareiche (5:54)
  6. Schlachtgebet (1:26)
  7. Heldentot (6:41)
  8. Blutdienst (4:03)
  9. Das Alte Feuer (6:26)
  10. Weltenbrand (2:38)
totale tijdsduur: 45:07
zoeken in:
avatar van gigage
4,0
Ik luister maar verdammt wenig Duitstalige muzik. Veel verder als een zondagochtendje Fernsehgarten tijdens een wk ben ik niet gekomen. Maar hier hebben we het niet over den jungs in lederhosen oder maedel in te korte geruite rokjes die het publiek opzwepen met een trekzak en wat gejodel terwijl de barbecue al op volle toeren het vlees dichtschroeit en al zoetjes aan het bier tevoorschijn komt.

Het Duitse Varg tapt uit een iets ander vaatje. Pagan,thrash, folk en death in een moderne productie waar de vlammen vanaf spatten. Het vlees verkoold zowaar. De drinkende medemens wordt ook hier niet vergeten en zoals Alestorm dat kan wordt er hier ook geproost (Skal). Maar de jolijt is van korte duur als Donareiche met zijn blackened death de heilige eik kapt. U raadt het al ik ben zeer enthousiast over deze nieuwe plaat. Maar wat blijkt, dit is een complete remake van hun debuut. Nou, dat had ik er niet uitgehaald. Ich bin doch nicht blöd?

avatar van Minneapolis
Die metal dudes zijn wel van schattige hoezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 05:43 uur

geplaatst: vandaag om 05:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.