Victories at Sea - Everything Forever (2015)

Electronic / Rock

8. Future Gold (3:26)
  9. Into the Fire (3:56)
  10. Sirens (4:53)
avatar van 4addcd
Kennis mee gemaakt (muzikaal en persoonlijk) als voorprogramma van the Boxer Rebellion. Super aardige gasten en meer dan aardige muziek. Meteen alles gekocht. Dit album klinkt fris en energiek. Ik hoor een beetje Flock of seagulls, OMD en zelfs Depeche Mode. Beïnvloed zijn ze niet want de eerste 2 kenden de bandleden niet eens ?. Dit album overtuigt zonder twijfel en ik beluister het graag; zeker in de auto. De ep die volgde op dit album klonk ook uitstekend, maar totaal anders (trager en donkerder), dus ben zeer benieuwd naar de toekomst.

avatar van -SprayIt-
Heb deze band eens live gezien geloof ik, ik vind net een aantal gesigneerde cd's in mijn platenkast. Kwalitatieve, ietwat generieke rock, alleraardigst, maar niet heel opzienbarend. Het zit goed in elkaar, het voelt een beetje als een voorprogramma van bands als Interpol of een The Killers. Het mist een eigen identiteit.