The Twang - Love It When I Feel Like This (2007)

Label: Polydor

1. Ice Cream Sundae (4:19)
  2. Wide Awake (4:12)
  3. The Neighbour (4:03)
  4. Either Way (3:16)
  5. Push the Ghosts (3:30)
  6. Reap What You Sow (3:12)
  7. Loosely Dancing (4:49)
  8. Two Lovers (3:48)
  9. Don't Wait Up (3:16)
  10. Got Me Sussed (3:54)
  11. Cloudy Room (5:05)
tondeman
Hier kijk ik dus naar uit, de demos die ik heb gehoord zijn stuk voor stuk dikke rock n roll. Denk oasis meets happy mondays. Hoop dat ze de lijn van de demo's doortrekken.

tondeman
De eerste webrip staat op internet, zeer aangenaam tot nu toe ondanks de kwaliteit. Ice Cream Sundae = een TUUUNE (Zeker met added MSN-geluidjes tussendoor )

nijme255@adsl
Wide Awake vond ik een weergaloze single.
Bij Either Way was die betovering een beetje uitgewerkt.
Benieuwd naar de rest van het album!

Klinkt tot nu toe allemaal erg lekker en goed. Volgens mij nog niet in Nederland te koop, maar hij mag snel met het roeibootje overgebracht worden!

Zeer goed album. Heel goed in het gehoor liggend. U2 meets the Streets meets Oasis? Ik heb de cd in de UK besteld met bonus-cd.

avatar van rzasa
Staat nu op de luisterpaal op 3voor12.nl
Lelijke zang...muzikaal beetje simpel, doet mij aan Paris Angels denken..2 en een halve ster. Vooruit.

tondeman
Och, kom op, toch wel 3 sterren omdat ze de geest een beetje levend houden!

tondeman
+ ze zijn dood serieus dat vind ik nog het geniaalste hieraan

avatar van Roadbuilder
Prima cdeetje van the Twang. Lekkere indie-rock met een redelijk eigen geluidje. Ook live is het prima om aan te zien. Alleen de rol van die tweede zanger is mij een beetje onduidelijk, staat op het podium alleen maar een beetje te klappen en enthousiast te doen, want zingen doet hij amper.