Rico Nasty & Kenny Beats - Anger Management (2019)

Label: Sugar Trap

1. Cold (2:33)
  2. Cheat Code (2:17)

met Baauer

3. Hatin (2:20)
  4. Big Titties (2:52)

met Baauer en EarthGang

5. Nasty World [Skit] (0:47)
  6. Relative (1:20)
  7. Mood (2:04)

met Splurge

8. Sell Out (2:21)
  9. Again (2:06)
avatar van overmars89
Ben nu sinds een jaar groot fan van Kenny Beats. Zijn pompende beats kunnen mij altijd erg bekoren, daarnaast is hij ook nog is een chille pik. Zijn Youtube channel is dan ook zeker erg vermakelijk. En dan nog is Rico Nasty daar boven op , ook al zo'n opvallend persoon in de game. De combinatie van deze 2 samen komt wel aardig naar voren tijdens dit korte ep'tje. Al zal er denk ik nooit veel variatie zijn, want ze kunnen samen eigenlijk maar 1 ding. En dat is slopen! Als ze iets anders proberen, komt het meestal niet zo goed naar voren. Al moet ik zeggen dat ik "Sell Out" nog wel een aardige poging vind voor een gevoelige track.

Big Titties met Earthgang is verreweg wel de tofste track van the bunch.. Ik hoop dan ook dat Earthgang meer heeft samengewerkt met Kenny Beats voor hun komende album, waar ik stiekem wel een beetje van uit ga. Al met al een EP met genoeg mindere punten en dat in 18 minuten. Toch omdat ik een zwak voor ze heb, een 3,5*