Two Door Cinema Club - False Alarm (2019)

Label: Glassnote

1. Once (3:18)
  2. Talk (4:24)
  3. Satisfaction Guaranteed (3:47)

met Mokoomba

4. So Many People (4:41)
  5. Think (3:51)
  6. Nice to See You (6:13)

met Open Mike Eagle

7. Break (2:08)
  8. Dirty Air (4:03)
  9. Satellite (4:19)
  10. Already Gone (3:41)
  11. Talk [Single Edit] * (3:36)
  12. Satellite [Single Edit] * (3:21)
avatar van AstroStart
Already Gone eindigt wel heel abrupt (alsof een deel van het nummer mist) op Spotify. De lengte hier komt overeen met de lengte op Spotify. Vreemd.

avatar van Dim
Dim
AstroStart schreef:

Dat maakt de titel dan wel weer toepasselijk.

avatar van Music_
AstroStart schreef:

Klopt, dacht dat mijn cd kapot was daarom spotify gecheckt precies hetzelfde

avatar van Mausie
De tering, wat klinken deze gasten uitgeblust! Het debuut was al niet bepaald hoogstaand, maar daar stonden wel leuke niets-aan-de-hand poprock liedjes op. Van de vier singles kan alleen Talk zich enigszins meten met de hitjes van het debuut. Leuk voor nu, maar volgend jaar ben ik die ook vergeten waarschijnlijk.

avatar van Dim
Dim
Een stuk aantrekkelijker en vermakelijker dan de vorige LP.

avatar van overmars89
Blije kauwgomballenpop waar ik niet zo veel mee heb. Ik vind het alleen heel opmerkelijk dat de underground rapper Open Mike Eagle hier op staat. Hoe dan? De track was niet echt te redden, maar wel een unieke samenwerking..

avatar van Arrie
overmars89 schreef: