Kelly Finnigan - The Tales People Tell (2019)

Soul
Label: Colemine

1. I Don’t Wanna Wait (3:31)
  2. I’ll Never Love Again (3:19)
  3. Smoking & Drinking (2:49)
  4. Every Time It Rains (3:36)
  5. Catch Me I’m Falling (3:34)
  6. Since I Don’t Have You Anymore (3:55)
  7. Impressions of You (3:54)
  8. I Called You Back Baby (3:05)
  9. Freedom (4:01)
  10. Can’t Let Him Down (5:02)
avatar van Venceremos
Monophonics-zanger maakt solo een pak meer indruk. Op dit album wordt hij bijgestaan door toetsenist en vader Mike Finnigan die in het verleden het podium mocht delen met Etta James, CSN, Dave Mason en Jimi Hendrix o.a.

avatar van Reijersen
Prachtige stem en gewoon even per nummer wat ik er van vind:

> I dont wanna wait - sterke doorleefd gezongen opener. Mooie volle sound. Organisch geluid
> Ill never love again - leuk spel dus de drums en de rest. Echte vintage daptone sound. Fijne stem
> Smoking and drinking- fijne muziek. Warme sound en leuke backings
> Every time it rains - heeft een bepaalde fijne subtiliteit in de instrumentatie en dan die doorleefde zang erover
> Catch me im falling - stukje rustiger, liefjes bijna. Totale rust over het nummer
> Since i dont have you anymore - de vibe is ontspannen. De instrumentatie direct een frivool tegelijk
> Impressions of you - heel rustig en mooi nummer. Rustig achterover en genieten
> I called you back baby - lekker vinnig nimmer om de energie er weeer een beetje in te gooien
> Freedom - meer ruimte voor de backings. Zit ook meer gospel in dit nummer
> Cant let him down - rustige relaxte afsluiter

avatar van Zwaagje
Je kan van alles vinden van Spotify, maar af en toe kom ik een nummer tegen in mijn "daily mix" waarvan ik op veer......wie is dát. Nooit van gehoord.....album checken.....verborgen pareltje ontdekt!

avatar van vigil
I Called You Back Baby